Sluiten

De kermis van Moraira

De kermis van Moraira

Bij het parkeerterrein achter Centro Commercial Kristal Mar heb je een permanente kermis die tijdens de zomermaanden geopend is (vanaf Pasen tot en met september). Verwacht geen groot spektakel, maar een klein amusementspleintje dat vooral op jonge kinderen (3 tot 12 jaar) gericht is.

Hier vind je botsauto’s, een parcours met autootjes, trampolines, een soort spin en nog wat andere kleine attracties. De prijzen liggen vrij hoog, als je kinderen vrijwel continu ergens in gaan dan draai je er gerust 30 tot 40 euro per uur per kind doorheen.
Deze kermis is vooral leuk om eventjes een keertje te gaan kijken met je kinderen. Een hele avond doorbrengen op de Kermis Costa Blanca zal je waarschijnlijk niet lukken.

De kermis van Moraira

De kermis is alle dagen geopend vanaf 19 uur ’s avonds tot middernacht. De toegang tot het kermisterrein is gratis en op het nabijgelegen parkeerterrein kun je gratis parkeren. Zeker tijdens het hoogseizoen is het op het parkeerterrein druk aan het begin van de avond, zo tussen 19:30 tot 22:00 uur vanwege het vele restaurantbezoek in het stadje.

De kermis van Moraira