Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Moraira vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket bij Transavia is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Alicante en Valencia kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

zoek goedkoopste vliegtickets bij Transavia

Welke luchthavens?

Wil je in de zomer van 2024 met het vliegtuig naar Moraira reizen? Dan zijn er twee luchthavens waar je op kunt vliegen: Alicante en Valencia. Het vliegveld van Alicante ligt net iets gunstiger ten opzichte van Moraira dan de luchthaven van Valencia. Het scheelt ongeveer 15 tot 20 minuten rijden.

Transavia heeft voor vluchten naar Alicante heel veel keuze. Je kunt in de zomer van 2024 vanaf Amsterdam Schiphol Airport met Transavia naar Alicante vliegen, maar ook vanaf de regionale luchthavens in Rotterdam en Eindhoven. Daarnaast biedt Transavia de optie om vanaf Brussel naar Alicante te vliegen.

Voor vluchten naar Valencia kun je bij Transavia kiezen voor vertrek vanaf Eindhoven, Rotterdam/Den Haag en Amsterdam (Schiphol). Vanaf Eindhoven Airport wordt er dagelijks naar Valencia gevlogen. In het zomerseizoen 2024 vliegt Transavia 4x per week vanaf Rotterdam naar Valencia (op maandag, donderdag, vrijdag en zondag) en vanaf Schiphol wordt er dagelijks naar Valencia gevlogen door Transavia.

Tarieven

De vliegtickets voor het zomerseizoen 2024 naar zijn boekbaar vanaf € 49,- voor een enkele reis. Dan vlieg je vanaf Brussel. Voor vliegtickets vanaf Eindhoven naar Alicante ben je tenminste € 59,- kwijt en vanaf Rotterdam vlieg je vanaf € 64,- voor een enkele vlucht. Schiphol is het duurste met vanaf-prijzen van € 69,-/

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets richting Moraira te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk Transavia vliegtickets voor zomer 2024